TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ ECZACILIK AKADEMİSİ 2024 YILI BİLİM, HİZMET VE TEŞVİK ÖDÜLLERİ

20 Eylül 2024 Teb Duyuruları

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ ECZACILIK AKADEMÄ°SÄ°

2024 YILI BÄ°LÄ°M, HÄ°ZMET VE TEÅžVÄ°K ÖDÜLLERÄ°

Türk Eczacıları BirliÄŸi Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından bu yana her yıl, eczacılık bilimleri alanında araÅŸtırma yapan ve/veya bu alanların mensubu olan Türkiye Cumhuriyeti uyruklu bilim insanlarının seçkin araÅŸtırma, çalışma ve hizmetlerini deÄŸerlendirmek, üstün niteliklerini onayarak kamuoyuna duyurmak ve bir teÅŸvik unsuru olmak üzere Bilim, Hizmet ve TeÅŸvik Ödülleri verilmektedir.

2024 yılı baÅŸvuruları, Prof. Dr. Mesut Sancar,  Prof. Dr. Bensu Karahalil, Prof. Dr. Ä°rem Tatlı Çankaya,  Prof. Dr. Nilüfer Yüksel, Prof. Dr. Selma Saraç Tarhan, Prof. Dr. Aysun PabuçcuoÄŸlu ve Prof. Dr. Mükerrem Betül Yerer Aycan’dan oluÅŸan jüri tarafından deÄŸerlendirilmiÅŸ ve aÅŸağıda isimleri yer alan bilim insanlarına ödül verilmesine karar verilmiÅŸtir.

Tüm meslektaÅŸlarımızın bilgisine saygıyla sunarız.

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ - TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ ECZACILIK AKADEMÄ°SÄ°

2024 YILI BÄ°LÄ°M, HÄ°ZMET VE TEÅžVÄ°K ÖDÜLLERÄ° SAHÄ°PLERÄ°

Bilim Ödülü :

• Prof. Dr. Ä°hsan Çalış

YakındoÄŸu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi (Dekan)

Farmakognozi Anabilim Dalı

TeÅŸvik Ödülü :