MESLEK İÇİ EĞİTİM TOPLANTISI- 9 MAYIS 2018 - 04.05.2018

14 Mayıs Eczacılık Haftası etkinliklerimiz kapsamında; Zade Vital Firması işbirliği ile; 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat:17:00’ da Büyük Saruhan Otel’ de Zade Vital Medikal Müdürü Dr. Didem Numanoğlu GÜLMEZ’ in konuşmacı olarak katılacakları “Sağlıklı Yaşam İçin Doğal Besin Desteklerinin Yeri ve Önemi, Gaps Beslenme Protokolü” konulu akşam yemekli eğitim toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın en geç 8 Mayıs 2018 Salı günü mesai bitimine kadar isimlerini Odamıza bildirmeleri gerekmektedir. Rezervasyonları yaptırmalarına rağmen çok önemli mazeretleri nedeni ile katılamayacak üyelerimizin Odamıza bilgi vermeleri son derece önemlidir.

Önemle duyurulur...

PROGRAM:

TARİH: 9 Mayıs 2018

SAAT: 17:00

YER: Büyük Saruhan Otel

(Akşam Yemeği)

Konuşmacı: Dr. Didem Numanoğlu GÜLMEZ Zade Vital Medikal Müdürü

Konu: Sağlıklı Yaşam İçin Doğal Besin Desteklerinin Yeri ve Önemi, Gaps Beslenme Protokolü

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yazı