Kullanıcı

Şifre :
    Güvenlik Kodu :

9. EKOLOJİ İZMİR FUARI, 9-12 MAYIS 2018 - 03.05.2018

Ülkemizi ulusal ve uluslararası alanda temsil eden tek sertifikalı organik ürünler fuarı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın desteği ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) işbirliği ile 9. Ekoloji İzmir Fuarı 9 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin fuarcılık şirketi İZFAŞ tarafından, "Fuarizmir’ de A holünde gerçekleşecektir.

Fuar web site : http://ekolojiizmir.izfas.com.tr/

Önemle duyurulur…

YENİLİKLER

· Yılın en iyi tasarlanmış organik ürünlerini bir arada görebileceğiniz ve sizin en güzeli belirleyeceğiniz özel“tasarım alanı”

· Türkiye’de fuar kapsamında ilk kez gerçekleştirilecek “organik moda show”

· A Holü içerisinde “Ekolojik Yaşam Merkezi’nde aktivitelerle yer alacak olan “çocuk ekolojik oyun alanı”, alışveriş yapabileceğiniz “organik pazar” ve tüm gün açık “organik restoran/kahvehane”

· Profesyonel iş bağlantıları için özel “B2B görüşme alanı”

· Yabancı ziyaretçi ve katılımcılar için “şehir kültür turları”

ULUSLARARASI KONGRE

Bio-Foundation/İsviçre - Bölgesel Organik Ticaret ve Pazarlama Platformu:

Organik Üretim ile Tüketici Piyasaları Arasında Köprü Oluşturma-10 Mayıs 2018

Biri ithalatçılar diğeri perakendeciler için Bio-Foundation/İsviçre ve İzfaş işbirliğinde düzenlenecek iki adet yarım günlük bağımsız çalıştaylar olacak ve Türkiye’nin organik üretim için ticari önemi vurgulanacak.

Avrupa’nın önde gelen bir kaç organik ithalat ve perakende şirketleri Türkiye’nin ihracat ve perakende sektörünü yerel paydaşları ile birlikte değerlendirecek ve uluslararası ve bölgesel ticaret için daha iyi alternatifleri sektörün öncü Türk potansiyel paydaş firmalarıyla tartışacak.

Bu etkinlik ihracatçı ve ithalatçılar için aynı zamanda bir B2B platformu olarak hizmet verecek. Kongre ile paralel katılımcılar Türkiye’deki organik ürünler için en büyük fuar olan Ekoloji İzmir Fuarı’nı ziyaret etme imkânını bulacak.

Textile Exchange-Bölgesel Organik Pamuk Yuvarlak Masa Toplantısı-11 Mayıs 2018

Organik pamuk üretimi ve kullanımının dünyadaki en büyük destekçilerinden Textile Exhange(TE) ve İZFAŞ işbirliğinde, tekstil tedarik zincirinin oyuncuları olan, markalar, perakendeciler, üreticiler ve sektörel organizasyonlar dahil olmak üzere tüm paydaşların iş dünyasından konuşmacıların katkılarıyla EKOLOJİ İZMİR Fuarı’nın bir parçası olarak 2017’de fuarizmir’de dünyada ilk kez düzenlenen “Bölgesel Organik Pamuk Yuvarlak Masa Toplantısı” bu yıl da gerçekleşecek. Geçen yıl Almanya, Danimarka, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hollanda, İngiltere, İsviçre, Kırgızistan, Nijerya ve Pakistan’dan gelen yabancı marka yöneticilerinin de bulunduğu yaklaşık 150 sektör temsilcisinin katıldığı toplantıda organik pamuk üretimi ve tüketiminin desteklenmesi, organik üretimde yaşanan sıkıntılar ve GDO kullanımı irdelendi. Bu yıl fuar kapmasında 11 Mayıs tarihinde yapılacak toplantıda Stella Mc C., Tchibo, Nudie Jeans, Dibella, Lindex, Hugo Boss, H&M gibi ünlü firmaların yetkilileri yer alacak. Tekstil tedarik zincirinde ön planda olan markalar, Türkiye’de üretim yapan perakendeciler ile üreticilerden oluşan paydaşlar konferansta buluşacak. Ayrıca Türkiye’deki fuar kapsamında ilk organik moda show gerçekleşecek.

ÜRÜN GRUPLARI

• Organik Gıda
  • Organik Tekstil
  • Organik Kişisel Bakım ve Temizlik Ürünleri