Kullanıcı

Şifre :
    Güvenlik Kodu :

HUZURA DOĞRU PEDALLA - 12.03.2018

Manisa Eczacı Odası olarak, kamu eczacılarımız ve gönüllü eczacılarımız ile birlikte; Manisa Huzurevi Vakfı Özel Huzurevi’ nde “HUZUREVİNDE FARMASÖTİK BAKIM” projesi yürütülecektir.

Proje kapsamında; Huzurevinde ikamet eden ve çok sayıda ilacı sürekli kullanmak zorunda olan hastalarımızın ilaçlarını kullanma alışkanlıklarını değerlendirerek hatalı yaklaşımları konusunda bilgilendirme yapılacaktır. Hastalarımızın hekimleri ile de görüşülerek ilaç uyuncu konusundaki sorunlara çözümler üretilecektir. Çalışan sağlık personeline Akılcı ilaç kullanımı konusunda eğitimler verilecektir. Hastalarımıza dünya literatüründe kullanılan yaşam kalitesi ölçeklendirme testi olan SF36 ve ilaç uyuncunu değerlendirmek için morsyk testi uygulanacaktır. Test sonuçları hizmet sunumu öncesi ve sonrası karşılaştırmalı olarak değerlendirilecektir. Hastaların klinik verileri ve doktora başvuru sayıları, tüm retrospektif verileri kayıt altına alınacaktır. Hizmet sunumu sonucunda 6 aylık süre içinde hastaların klinik verileri üzerindeki değişiklikler karşılaştırılacaktır.

Projemizin yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da birlikte çalışmalar yürütülecektir. Bu anlamda ilki, Velespit Academy öncülüğünü yaptığı Manisa Huzurevi Vakfı' nın fikir ortaklığını paylaştığı bir sosyal sorumluluk projesi olan "HUZURA DOĞRU PEDALLA" etkinliğine de tüm üyelerimizi davetlidir.

Yaşlılar Haftasını kutlamak için bazı sivil toplum kuruluşları ve derneklerle bir araya gelinerek, yaşlılığa dikkat çekilecek ve huzurevi sakinleri ile sıradışı bir gün yaşanacaktır.

Etkinlik çerçevesinde sonraki projelerde ,Çocuk İstismarına, Kadına Şiddet, Hayvan Hakları, Doğaya Karşı Duyarlılık, Otizm, Lösev, Tema gibi diğer önemli konulara da duyarlılığı artırma çabası içerisinde olunacaktır.

Bu anlamlı güne özel olarak hazırlanan sosyal sorumluluk kapsamındaki formalar da mevcuttur. Dileyen herkes formalar edine bilir. https://www.jordanred.com/tr/shop/product-detail/C09

Katılımınız güç verecektir.

NOT: Temeli bisiklet olan bu etkinliğe araçlarla da eşlik edilecektir.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor

Haber okuma sayısı: 727