Kullanıcı

Güvenlik Kodu :

REHBER ECZANEM EĞİTİMİ - 01.03.2018

Değerli Üyelerimiz;

2014 Yılında başlatılan Rehber Eczanem programımız her geçen gün büyüyerek; bugün tüm eczacı odalarımızda, 294 eğitimci eczacımız ve 4608 rehber eczacımız ile devam etmektedir.

Rehber Eczanem program kapsamında 3 eğitim modülümüzü başarıyla hayata geçirdik. Sürekli Mesleki Gelişim, Astım/KOAH ve Diyabet modüllerimizin yanına farklı hastalık modüllerinin eklenmesi için yoğun bir şekilde çalışmalar devam etmektedir.

Rehber Eczanem programı meslektaşlarımızın sundukları hasta danışmanlık hizmetini daha sistemli ve görünür çerçevede sunmalarını sağlamaktadır. Astım/KOAH ve Diyabet modüllerimizin uygulanması aşamasında geri dönüşlerini aldığımız veriler; programımızın toplum sağlığının korunmasına, ilaç tedavisi sonuçlarının iyileştirilmesine ve ülke ekonomisine olan katkılarını gözler önüne sermektedir.

Manisa olarak, programın gerek pilot değerlendirme sürecinde, gerekse ulusal yaygınlaştırma döneminde çalışmalarımızı başarıyla sürdürdük. Programımıza dahil olan eczacılarımızın aktif çalışmalarının elde edilen başarıda payı büyüktür. Türkiye’ deki bütün eczacılarımızın programımıza dahil olması hedefiyle Manisa’ da yapacağımız eğitimlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Rehber Eczanem Programı eğitimleri planımızda Akhisar, Salihli ve Manisa Merkez’ de yapacağımız eğitimlerle bütün üyelerimizi Rehber Eczanem Programına dahil etmeyi istiyoruz.

Bu amaçla 2018 yılı eğitimlerimizin ilkini Akhisar ilçemizde gerçekleştireceğiz. 10 Mart Cumartesi ve 17 Mart Cumartesi günleri gerçekleştirilecek eğitimlerimiz hakkında bilgi ve eğitim programı aşağıda yer almaktadır.

YER : Fayton Hotel (Eski Sigara Fabrikası Arkası) AKHİSAR

10 Mart 2018 Cumartesi - Saat:10.00 - Sürekli Mesleki Gelişim Modülü Eğitimi

17 Mart 2018 Cumartesi - Saat:10.00 - Astım/KOAH Modülü Eğitimi

Eğitimlerimize katılmak isteyen meslektaşlarımızın en geç 8 Mart 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar odamıza isimlerini bildirmeleri SON DERECE ÖNEMLİDİR.

Hatırlatma : Manisa merkez ve Salihli ilçelerimizde yapılacak eğitimlerin tarih ve yer duyurusu daha sonra yapılacaktır.

Haber okuma sayısı: 1200