TIBBİ MALZEME TEMİNİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU - 06.07.2017

Değerli Eczacılarımız,

Temmuz ayı itibariyle eczanelerimizden karşılayacağımız tıbbi malzemelerle ilgili,20-21-22 Haziran tarihlerinde dört ayrı ilçemizde düzenlediğimiz eğitimlerimizi başarıyla tamamlamış bulunuyoruz.Eğitimlerimize katılım gösteren bütün meslektaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyoruz.

Sizler için hazırlayacağımız medikal köşemizle ilgili çalışmalarımızın sonuna yaklaşmış bulunmaktayız.Birkaç küçük çalışmamızı tamamlar tamamlamaz medikal köşemiz sizlerin kullanımına sunulacaktır.

Önümüzdeki hafta zorluk yaşamamak adına ön planda tuttuğumuz iki konu başlığını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Bunlardan ilki;

1- Eczanelerimizden Karşılayacağımız Tıbbi Malzemelerle İlgili Dikkat Edeceğimiz Hususlar.

Önümüzdeki süreçte sistemle ilgili nelere dikkat etmemiz gerektiğiyle ilgili odamız Sut Komisyonu tarafından hazırlanan çalışmamıza ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Bir diğer önemli konu da;

2- ÜTS'ye yaptığımız eczane firma kayıtlarımızdan sonra gerçekleştirmemiz gereken ürünlerini karşılayacağımız firmalara ait Bayilik Başvuruları.

Nasıl Firma Bayisi Olunur? ile ilgili çalışmamıza ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Eczanelerimizden tıbbi malzemelerin karşılanması sürecinde sizlere olan desteğimiz her zaman devam edecektir.Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

29. Bölge Manisa Eczacı Odası