Kullanıcı

Güvenlik Kodu :

KONGREMİZİN ARDINDAN - 03.10.2007

Değerli Meslektaşlarım ;

29-30 Eylül 2007 günlerinde odamızın olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirdik.

Gerek kongremize, gerekse seçimlere üyelerimizin göstermiş oldukları katılım memnuniyet verici düzeyde gerçekleşti. Mesleğimizin karşı karşıya olduğu zorluklar ve bunların aşılması için gerekli olan dayanışma ve birlikteliğe duyulan gereksinimin, bunun çok daha üzerinde bir katılımı da zorladığı bir gerçektir.

İki yıllık bir dönem sonunda üyelerimiz tarafından şahsıma ve yönetim kurulumuza gösterilen güven bu süreçteki tüm yorgunlukların, sıkıntıların, üzüntülerin boşuna çekilmediğini göstermiş adeta bizleri daha çok çalışmak ve üretmek adına yeniden yüreklendirmiştir.

Bu sonucun bir ya da birkaç kişiye mal edilmesi doğru değildir. Bu sonuç; Manisa Eczacı Odasının denetçisinden, temsilci ve yardımcılarına, büro çalışanlarından yönetim kurulunahaysiyet divanından, denetleme kuruluna kadar, tüm bileşenlerine ait toptan bir başarıdır.

Bu Manisa Eczacı Odası üyesinin yöneticilerine sahip çıkma , arkasında durma, destek olma, cesaret verme hareketidir.

Bu duruş dosta güven, dost olmayanlara, farklı hesaplar ve beklentiler içinde olanlara da kaygı veren sağlam bir duruştur.
Oy vermeye gelemeyen meslektaşlarımın nezaketle ifade ettikleri haklı gerekçelerine son derece saygılıyız.
Gerekçesiz olarak katılmayanların bu bilince kavuşamamış olmalarında ki sorumluluk oda yöneticileri olarak yine bizlere aittir.

Bizlere düşen, sizlerden yeniden aldığımız görevlerimizi sorumlulukla yerine getirmek ve tüm üyelerimizin sonuna kadar hak ettikleri yarınlara ulaşmak için çabalarımızı arttırmaktır.

Özlenen yarınlara gelene kadar bizler çalışmaya , üyemizi merkezde tutan yöneticilik anlayışımızı daha da geliştirmeye çalışacağız. Sizlerin bu yolda her zaman olduğu gibi yanı başımızda olduğunuzun farkındalığı ve güveni içindeyiz.

Geçtiğimiz dönem içinde birlikte çalıştığımız ve bu bayrak yarışında biraz soluklanmak adına bu dönem kendi istekleriyle görev üstlenmeyen arkadaşlarıma mesleğimize ve odamıza yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür ediyor, yeni dönemde listelerimizde yer alan arkadaşlarımızı bir kez de buradan kutlayarak, başarılarının devamını diliyorum.

Tüm meslektaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunarak, duydukları güven ve verdikleri destek için tüm arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.

Saygılarımla.

Ecz. Özgür ÖZEL